Seget Vranjica és a környék bemutatása

Seget Vranjica egy barátságos, csöndes dalmát halászfalu. Elkerüli az ipari méretű tömegturizmus, nincsenek hangosan dübörgő szórakozóhelyek, nem botlunk lépten-nyomon zajos turistákba. Zavartalanul pihenhet, miközben semmiről nem kell lemondania. Ha szórakozni akar, nyüzsgésre, vagy pezsgőbb életre vágyik, a közeli "beachen" azt is megtalálja.


 

 Ezt a helyet egyaránt ajánljuk gyermekes családoknak, idősebbeknek és fiataloknak, akik csodálatos környezetben szeretnének pihenni, szórakozni, sportolni. A környék számtalan látnivalója további lehetőséget kínál minden látogató számára. A csodás szigetvilág páratlan élményben részesíti a motorcsónakot használókat!
 
Vonzerejét páratlan, idilli elhelyezkedése adja: a település egy kis földnyelven álló panorámadombra épült, változatos tengerparttal és pazar rálátással a környező szigetvilágra.
 
Romantikus strandok, kristálytiszta tenger: a félsziget sokszínű, változatos tengerpartja bejárható közelségben telis-tele van kiugróan tiszta vizű, barátságos kis strandokkal. Szállásától kényelmes sétával bármerre is indul el, biztosan talál kedvére való kavicsos, apróköves partszakaszt, vagy rejtett, igazi szabadságérzetet nyújtó sziklás, vadregényes öblöket. Kicsivel távolabb akár az elegáns, fiatalos, életteli beach-en is kedvére fürödhet.
 
A település központi része kis halászkikötőjével és strandjaival védett öbölre néz, ahol nincsenek nagy szelek, nagy hullámok. Így itt kisgyermekek számára is biztonságos a fürdés.
 
A jó helyi közlekedésnek köszönhetően busszal és kishajóval is beutazhat a szomszédos Trogirba, ami Dalmácia egyik turisztikai ikonja.
 
A parton, illetve a környéken számtalan szórakozási lehetőség közül választhatnak az idelátogatók:
 
- autóbérlés,
- robogó bérlés,
- kerékpárkölcsönzés,
- jet-ski,
- vízisí, -fánk, -banán,
- motorcsónakos siklóernyőzés,
- motorcsónakbérlés,
- vitorlás bérlés,
- tenisz,
- kosárlabda,
- minigolf,
- kijelölt túrista utak,
- rafting (55 km),
- búvárkodás
- egésznapos hajókirándulások halsütéssel, borozgatással